«Не бабусями єдиними»: чим займаються у патрульній поліції Рівненщини

Правоохоронці розповіли, чому громадськість знає далеко не про все

У патрульній поліції Рівненщини вирішили відповісти на закиди окремих громадян щодо того, що поліцейські начебто займаються «не тим, чим треба».

Відповідь патрульних сьогодні з’явилася на офіційній сторінці УПП у фейсбук:

«Вони нічого не роблять, тільки бабусь через дорогу переводять та загублених дітей повертають!» — такі закиди інколи можна почути на нашу адресу.

 

Для розуміння, варто зазначити, що не вся службова інформація може потрапити у широкий доступ. Тому ми не можемо висвітлювати абсолютно все стосовно нашої діяльності: деяка інформація під грифом «секретно», деяка містить надто багато персональних даних, а деяка — просто нецікава широкому загалу. Та й мета наша — не розказати, які ми хороші, а власним прикладом спонукати робити добрі справи та разом будувати щасливу державу, в якій безпечно жити усім.

Якщо ж говорити «мовою цифр», то від запровадження на території області карантину (12 березня) патрульні загалом опрацювали майже 47, 5 тис. викликів.

Більш як 500 стосувалися ДТП, ще понад 800 звернень було щодо нетверезих водіїв, а більше сотні – щодо порушення карантину.

Крім того, за цей час патрульні склали понад 4 тис. адмінматеріалів на порушників громадського порядку і розкрили близько 600 злочинів.

І так, ми справді переводимо бабусь через дорогу і повертаємо загублених дітей. Бо це теж наша робота, - повідомляють у патрульній поліції області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень