Не витримав операції: помер відомий український актор

Йому – володарю чорного пояса по карате – був лише 41 рік

Днями після операції помер український актор Сергій Шадрін. Чоловік прославився ролями у серіалі «Доброволець» про воїнів АТО, а також у фільмах «Позивний Бандерас» та «Чорний Ворон».

Про його смерть на своїй сторінці у Facebook напередодні повідомив актор Олег Шульга:

– Вчора (02.06 – ред.) після операції помер актор Сергій Шадрін. Завтра прощання в Жашкові. Ми вже ніколи не побачимося, - пише Шульга.

???? ДОВІДКА:

Сергій Шадрін народився на Харківщині, а його батьки родом із Жашкова Черкаської області. Дитинство і юність він провів саме там, тож вважав його рідним містом.

Чоловік займався карате з 10 років. Був володарем чорного пояса 1 дан (панкратіон, карате).

За життя змінив багато професій і служив в армії. Кіно було його дитячою мрією, і з 2013 року він почав зніматися. Все почалося з епізодичної ролі, коли він зареєструвався на платформі для акторів.

У фільмографії Шадріна 7 повнометражних фільмів і близько 25 серіалів.

Сергій Шадрін працював з такими режисерами, як Заза Буадзе («Позивний Бандерас»), Тарас Ткаченко («Чорний Ворон»). Він також знявся у фільмі «Максим Оса» режисера Мирослава Латіка.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень