Не викидайте чайні пакетики на смітник: відправте їх в унітаз — і позбавтеся від популярних проблем

Просто та дуже бюджетно

Що може бути краще, ніж чашка ароматного гарячого чаю ? Цей напій не тільки бадьорить, але і з домашньою випічкою надає будинку відчуття затишку. Мало хто здогадується, що краще не викидати чайні пакетики — вони стануть у пригоді для розв'язання проблем. Разом з Телеграфом розповімо, у чому він може допомогти.

Як можна використовувати чайний пакетик після заварювання

Мало хто знає про це, але існує чудовий лайфхак з чайним пакетиком для усунення жовтого нальоту в унітазі.

Щоб позбавитися жовтого нальоту, варто покласти на нього чайні пакетики та залишити їх там на кілька годин, краще — на всю ніч. Вранці треба забрати пакетики, протерти по внутрішній поверхні унітаза йоржиком — і проблеми не було.

Однак це не єдина причина відправляти пакетики в унітаз. Вони також можуть очистити унітаз від шкідливої мікрофлори та позбутися неприємного запаху.

Для боротьби із запахами в туалеті, можна вибирати чай з ароматичними добавками. У цьому випадку унітаз буде не тільки білим, але і не потурбує більше неприємними запахами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень