Не варіть рис на воді: відомо, чим крупу заливають в дорогих ресторанах

Буде неймовірний результат

Рис – популярна крупа у мешканців різних країн світу. Зазвичай крупу варять просто у воді і отримують стандартний гарнір.

Проте, знаючи хитрощі, можна створити феєричну страву. Такого рису ви ще точно не їли.

Чим залити рис?

Якщо бажаєте приготувати ідеальний рисовий гарнір з дуже яскравим смаком, то крупу варто зварити в бульйоні.

У каструлю покладіть промитий рис та залийте бульйоном. Продукти треба брати у співвідношенні 1:2.

Посуд накриваємо кришкою та ставимо на вогонь, щойно закипіло – робимо мінімальний вогонь. Варимо до готовності.

Потім треба рис залишити на кілька хвилин у закритій каструлі. Тоді він буде насиченого смаку, а рисинки стануть розсипчастими.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень