Не варіть рис на воді: відомо, чим крупу заливають в дорогих ресторанах
Буде неймовірний результат
Рис – популярна крупа у мешканців різних країн світу. Зазвичай крупу варять просто у воді і отримують стандартний гарнір.
Проте, знаючи хитрощі, можна створити феєричну страву. Такого рису ви ще точно не їли.
Чим залити рис?
Якщо бажаєте приготувати ідеальний рисовий гарнір з дуже яскравим смаком, то крупу варто зварити в бульйоні.
У каструлю покладіть промитий рис та залийте бульйоном. Продукти треба брати у співвідношенні 1:2.
Посуд накриваємо кришкою та ставимо на вогонь, щойно закипіло – робимо мінімальний вогонь. Варимо до готовності.
Потім треба рис залишити на кілька хвилин у закритій каструлі. Тоді він буде насиченого смаку, а рисинки стануть розсипчастими.
Джерело: Телеграф
Радіо Трек: НОВИНИ