Не укриттями єдиними: у школах Рівного ДСНС виявила ще одну біду

У низці комунальних закладів раптом побачили проблему з пожежною безпекою

Рівненське райуправління ДСНС перевірило низку об’єктів міської ради щодо пожежної та техногенної безпеки. За результатами обстежень підготували інформацію про ситуацію у комунальних закладах, та що треба негайно виправляти.

Днями ці дані має заслухати міськвиконком, відповідний проєкт рішення уже оприлюднили.

Як завжди, конкретики мало, зате адрес бездіяльності багато. Особливо проблемно у школах – там системи протипожежного захисту приміщень або не діють, або ж відсутні взагалі.

Тому начальнику управління освіти Богдану Туровичу хочуть доручити до 1 листопада підготувати план заходів щодо відновлення та ремонту протипожежних сигналізацій.

Цікаво, чи хоч устигнуть до того часу розібратися з укриттями, які мали бути готові ще до 23 серпня...

Проблемними з точки зору техногенної та пожежної безпеки інспектори ДСНС називають також рівненський ПДМ, приміщення більшості закладів охорони здоров'я; адміністративну будівлю Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради за адресою вулиця 16 Липня, 49/51 та зоопарк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень