Не тільки звичайні лампочки: що приносять на обмін на Укрпошту, щоб отримати LED-лампи (ФОТО)

Оператор поштових послуг уже замислюється, чи не час відкривати музей раритетів

Від 10 лютого можливість обміну ламп розжарювання на енергоощадні з'явилася уже в усіх відділеннях Укрпошти. Тобто доступна послуга обміну не тільки в містах та районних центрах, а фактично в кожному селі.

Укрпошта поділилася фотографіями дуже рідкісних і старих ламп, які українці приносять на обмін. Оператор поштових послуг уже замислюється, чи не відкрити музей зі справді раритетними лампами, які використовувати українці.

На пошті нагадують, що українці можуть записатися на обмін ламп через додаток Дія.

До слова, у соцмережах українці запитують, чому у різних населених пунктах отримують енергоощадні лампи від різних виробників, а не однакові.

Партнери зібрали LED-лампи з різних куточків Європи, щоб допомогти нам пройти крізь складні часи зі світлом в оселях. Передають їх колосальну кількість, тож, звісно, виробників є кілька, а їхня якість може незначно різнитися між собою, - пояснюють на Укрпошті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень