Не Telegarm і Viber: експерти назвали безпечний месенджер, яким користуються чиновники

Цим сервісом користуються навіть корупціонери

Фани Viber, Telegram та інших популярних месенджерів зараз неодмінно засумніваються у своєму виборі, адже найбезпечнішим месенджером у світі визнано Signal. Про це повідомив експерт із кібербезпеки Костянтин Корсун у ефірі телемарафону «Єдині новини».

Чому саме Signal?

За словами експерта, робота месенджера Signal ґрунтується на наскрізному шифруванні Signal Protocol.

Цей тип шифрування дозволяє захистити користувача від перехоплення його повідомлень чи дзвінків спецслужбами та операторами мобільного зв’язку.

 

До того ж Signal, на відміну від інших популярних месенджерів, зберігає лише необхідний мінімум даних про користувача.

Як зазначив Костянтин Корсун, Signal наразі можна назвати еталонним месенджером, що підтверджує його популярність серед військових. До того ж він є абсолютно безкоштовним, на відміну від закордонних сервісів із таким же рівнем захисту даних.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень