Не поділили каси: на Рівненщині на Різдво у супермаркеті побилися покупці (ВІДЕО)

«Святковий Здолбунів» (с)

Практично масова бійка сталася 7 січня в одному з супермаркетів Здолбунова. Троє чоловіків та касирка намагалися вгамувати одного з покупців. Як розповіли очевидці, чоловіка просили стати на вільну касу, на що він відмовив.

— Сказав що хоче, щоб його відпустили тільки на цій касі. А це було неможливо. 

 

Після цього він почав перевертати прилавок і лаяти людей, які стояли в чергах, - йдеться в дописі на сторінці «Типовий Здолбунів» в Instagram.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Типовий Здолбунів (@zdolbuniv_)

У коментарях очевидці спробували прояснити ситуацію

Дехто просто висловив свою думку щодо інциденту.

  • nazar.mishchuk_Це здолбунів дєтка
  • olga_garasyuk_Мужик п’яний требує відкрити ще одну касу, щоб не чекати в черзі!
    Посилав всіх на…уй, до людей кричав матами! Перевернув стійку з продуктами!!!!
    Вони гуртом не били, всі хотіли його тримати, так як він кидався до всіх!!! В тому числі до продавчині!!!
  • dyshevninko_rv @olga_garasyuk_ ніхто не бив гуртом. Двоє тримали один лупив. Да людина п'яна, а яка людина п'яна адекватна? Ну виведіть його, викличіть поліцію. Просто інколи один удар буває смертельним, навіщо через п'яного придурка ламати собі життя. Там повалити його на підлогу і тримати до приїзду патрульних. Але ми ж українці треба почесати кулаки..
  • kateryna_blaha @dyshevninko_rv не кожний в такому стані почне всіх матюкати і при зауваженні до нього він ще більше почав всіх крити! Хлопці до нього вже підійшли коли він почав розвалювати супермаркет і кидатись! Коли в приміщені було багато дітей , які мами почали виводи бігом бо один неадекватний чоловік посмів себе порахувати непойми чим! І кричав що всі люди, які стоять в чергах це стадо баранів, хоча черги не були великі! Це говорить тільки про те, що дехто не вміє себе поводити в громадських місцях коли вживав алкоголь! Ніхто не хотів такої ситуації, але чоловік сам спровокував те що хлопці змушені були застосувати свої сили! А хто не був в даний момент і при тій ситуації то й і не пойме!
  • dyshevninko_rv @anatoliitrofimenko п'яний чоловік то не привід для масової бійки,і цирку... П'яний буянить ? Викликай поліцію. А не троє на одного ,і купа глядачів .. в таке свято..

Як повідомили Радіо ТРЕК у пресслужбі поліції, на момент прибуття правоохоронців конфлікт вже був вичерпаний. Тож адмінматеріалів ні на кого не складали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень