Не лише об’єкти енергетики: Данілов розповів, куди ще буде бити рф (ВІДЕО)

Прогнозують одну з найскладніших зим

Росіяни і надалі планують знищувати критичну інфраструктуру України.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в етері Радіо НВ.

Разом з тим він спростував інформацію, що останніми днями лякає людей – мовляв, ударами «шахедів» росіяни знищили 30% нашої енергетичної інфраструктури

- Розрахунки, які давав міністр Герман Галущенко за 30% - абсолютно некоректні та не відповідають дійсності. До ладу вже привели абсолютно все, що можна привести, і не треба лякати населення, що у нас нібито відсутні 30% нашої енергетичної потужності. Все це не відповідає дійсності.

Звісно ж, буде складно. Як зазначив Данілов, це буде одна із найбільш складних зим, які нам треба пережити. Також він розповів, що ворог планує знищити нашу критичну інфраструктуру, і мова не лише про енергетичну галузь. Зокрема, мова йде про газогони:

- Ми не виключаємо, що рф може вдатися до звичних терористичних актів на території своєї країни по своїй газотранспортній системі, для того, щоб у цьому звинуватити нашу країну – підсумував секретар РНБО.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень