Не кришиться і не черствіє: м'який тертий пиріг із варенням або яблуками
Це найсмачніший пиріг із варенням, який ви коли-небудь куштували
Пропонуємо приготувати ароматний тертий пиріг. Для нього вам знадобиться мінімум продуктів і трошки часу. А результат вас здивує.
Інгредієнти:
- 200 грамів – вершкового масла;
- 3 склянки – борошна;
- 1 склянка – цукру;
- 2 – яйця;
- сіль і сода – на кінчику чайної ложки;
- 1 пакетик – ванільного цукру;
- варення – на смак.
Цукор, яйця, соду, сіль і ванільний цукор змішати виделкою в одній ємності. Вершкове масло кімнатної температури перекласти до перерахованих вище інгредієнтів, розім'яти виделкою, потім збити всю масу міксером. Поступово засипаючи борошно, перемішувати інгредієнти виделкою до однорідності.
Розділити отримане тісто на 2 частини. 1\3 покласти у морозилку на 1 годину.
Взяти форму для випікання або деко, застелити пергаментом і змастити вершковим маслом. Розкачати решту тіста рівномірно по площині. Зверху викласти варення.
Дочекатися, поки перша частина тіста замерзне, дістати її і натерти на тертці поверх заготовленого шару пирога. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Остудити тертий пиріг із варенням у духовці повністю, подавати, посипавши цукровою пудрою.
Джерело: unian
Радіо Трек: НОВИНИ