Названо кращий серіал сезону 2016/2017

І це не «Гра престолів», оскільки новий сезон стартує тільки в липні

Телесезон 2016/2017 офіційно закінчився, і в ході підбиття підсумків і підрахунку кількості глядачів з'ясувалося, що серіал «І мертві підуть», незважаючи на сумнівний 7 сезон, знову обійшов конкурентів з точки зору розміру аудиторії і опинився найпопулярнішим серіалом 2016/2017.

У категорії глядачів у віці від 18 до 49 (а саме ця категорія вважається найбільш привабливою для рекламодавців і за нею заведено визначати успішність телепроекту) «І мертві підуть» виявився абсолютним лідером - цей серіал в США дивляться навіть більше глядачів, ніж футбол. На другому місці - «Теорія великого вибуху».

На третьому місці в списку найбільш популярних серіалів за підсумками сезону 2016/2017 виявився новачок - драма «Це ми» (This Is Us) з Менді Мур і Майло Вентімілья. Замикають п'ятірку кращих «Імперія» (Empire) і «Американська сімейка» (Modern Family) з Софією Вергара.

У десятці найпопулярніших серіалів також значаться «Анатомія Грей», «Американська історія жахів», «Як уникнути покарання за вбивство», «Скандал» і «Морська поліція: Спецвідділ».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень