Названо терміни реєстрації на НМТ-2024: що варто знати вступникам та їхнім батькам?

Відповідний календар був затверджений Міносвіти

Реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті 2024 року розпочнеться 14 березня і триватиме до 11 квітня включно, - повідомляє osvita.ua

Такі дати передбачені календарним планом проведення НМТ в 2024 році, що затверджений наказом Міністерства освіти і науки.

Під час періоду реєстрації майбутній учасник НМТ має створити персональний електронний кабінет на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, завантажити до нього необхідні документи, внести інформацію про себе та обрати предмет за вибором, який він складатиме під час іспиту.

До 15 квітня майбутній учасник НМТ, за необхідності, зможе внести зміни до інформації в електронному кабінеті.

Наприклад, у разі зміни місця проходження або предмета за вибором вступник зможе змінити інформацію, яку він подав раніше.

Після 15 квітня змінити інформацію буде неможливо.

Окрім основного періоду реєстрації, передбачено також додатковий період – з 10 травня до 15 травня.

У додатковий період зможуть зареєструватися ті учасники, які не змогли цього зробити з поважних причин під час основного періоду реєстрації, та ті, хто реєструвався в основний період реєстрації, але їм було відмовлено в реєстрації. Ці учасники візьмуть участь у додатковій сесії НМТ. Зміни до реєстраційних даних у цьому випадку можна буде внести до 19 травня.

З 8 травня для зареєстрованих учасників основних сесій НМТ з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ.

Учасники ж додаткових сесій матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування з 8 липня.

Як відомо, цьогоріч основна сесія НМТ відбудеться з 14 травня до 25 червня. Додаткова сесія триватиме з 11 липня до 19 липня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень