Названо моделі вживаних авто, які майже не ламаються (ФОТО)

Надійні та вигідні машини

Honda Civic, хонда сівік, хонда сівік купити, вживані авто,
Honda Civic

Honda Civic 

Одне з найбільш затребуваних авто в цьому сегменті. Комфортний салон, міцний кузов та надійна механіка. Є версії з 140-сильним мотором у парі з «автоматом». Плюс авто має непогане оснащення і цікаву зовнішність.

Chevrolet Cruze

Вигідна покупка у плані обслуговування. Chevrolet Cruze невибагливий у догляді та досить простий. Дизайн дещо простий,  але це надійний і практичний автомобіль.

Volkswagen Jetta

Цю машину не назвеш бюджетною в обслуговуванні, але при належному догляді вона не завдасть особливих проблем. Авто має цікаву зовнішність, хорошу керованість, непогане оснащення і комфортний салон.

Dacia Logan

Попри те, що комфорту в салоні пропонується мінімум, як і сучасних опцій, та це надійний та простий в обслуговуванні автомобіль. Машина практична й невибаглива у догляді.

Ford Fusion

Надійний варіант, якщо належно за ним доглядати. Покупці відзначають цікавий дизайн авто та міцний кузов. Технічна частина також не викликає особливих нарікань.

Джерело: Автосота

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень