Названо 5 ознак «дорогої» жінки

Ви маєте їх знати

У народі є вислів «дорога жінка». Це зовсім не означає, що людину оцінюють в матеріальному плані. Це поняття застосовують до тих жінок, які вміють доглядати за собою і мають вигляд на всі 100. Такі жінки мають кілька ознак.

Здорове волосся

Посічені кінчики волосся говорять про те, що ви давно не відвідували стиліста. Через них ваше волосся має зовсім не здоровий і ламкий вигляд. Тому за волоссям обов'язково потрібно доглядати. Використовуйте не тільки шампунь і кондиціонер, а й олійки і сироватки для блиску.

Спортивне тіло

Спортивне тіло свідчить про те, що жінка займається своїм здоров'ям, працює над силою духу і, звичайно, має привабливий вигляд в обтислих речах. Тому багаті чоловіки найчастіше звертають увагу саме на тіло жінки, оскільки воно говорить багато про що.

Акуратний манікюр

Руки – візитна картка кожної жінки. Вони повинні бути доглянутими. Обов'язково робіть манікюр — обрізайте кутикулу, спилюйте вільний край, наносьте олійку. Якщо ви любите покривати нігті гель-лаком, варто віддати перевагу червоному і винному кольорам. Можна зробити френч або покрити нігтики нюдовою базою.

Чиста шкіра

По шкірі чоловіки визначають стан здоров'я жінки. Якщо у вас на обличчі є якісь висипи – це значить, що у вашому організмі є якась проблема. Тому до шкіри варто ставитися з повною відповідальністю. Перевіряйтеся у лікарів, стежте за своїм харчуванням, пийте більше води.

Дорогі аксесуари

Ще одна ознака, за якою можна визначити «дорогу жінку» – аксесуари. Запам'ятайте головне правило: спідня білизна, взуття та сумка повинні бути брендовими і дорогими. Якщо на інших речах можна заощадити, то на цьому – ні.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень