Назвали, якими важкими металами отруїли Маріанну Буданову

І хто разом з нею постраждав від отруєння

Важкі метали - миш'як і ртуть - були виявлені в організмі Маріанни Буданової, дружини керівника української розвідки Кирила Буданова.

Про це повідомив генерал-лейтенант, голова Служби зовнішньої розвідки у 2020−2021 роках, начальник Головного управління розвідки у 2015−2016 роках Валерій Кондратюк.

Також, за його словами, були отруєні декілька співробітників Головного управління розвідки.

Це були не охоронці Буданової, а високопосадовці — керівники, які відповідають за операцію щодо Росії в Головному управлінні розвідки.

 

Валерій Кондратюк каже, що причиною цього стало

особисте приниження путіна внаслідок війни, перенесеної з України на територію росії. Це і удари дронів по Кремлю, й успішні рейди РДК на Бєлгородщину тощо.  

 

Тому, мовляв, Буданов і працівники розвідки - основна ціль російських спецслужб. Окрім того, вони намагаються вражати менш захищені цілі - родичів наших розвідників. 

Довідка:

миш'як - одна з найвідоміших отрут. Нею здавна труїли мишей. При отруєнні цією речовиною починається діарея, сильні болі в животі і зневоднення. У важких випадках можливі набряки легенів і спазми, повна втрата свідомості і стан паралічу, кома; 

ртуть - давно відома отрута. Гостре отруєння проявляється слабкістю, відсутністю апетиту, головним болем, болем під час ковтання, металевим присмаком у роті, слиновиділенням, набряком і кровоточивістю ясен, блюванням, сильним болем в області живота й таза, слизовим пронос (іноді з кров'ю). 

Джерело: nv.ua

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень