Назвали вакансії у Німеччині, за які українцям готові платити понад 3 000 євро

Яка робота є для українців

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

З початку повномасштабної війни до Німеччини виїхало чимало українців. Багато з них зараз шукають роботу, аби оплачувати житло, купувати продукти, одяг та інші потрібні речі.  

Для українців є багато пропозицій роботи. Зарплати здебільшого пропонують від 1000 євро.

Так, працівникам на складі Amazon обіцяють від 1 500 до 2 500 євро за підготовку посилок до відправлення. Роботодавець надає офіційне працевлаштування, безплатне проживання, два додаткові вихідні дні на місяць та робочий графік 10-12 годин на добу 5 днів на тиждень.

Також є вакансії пакувальника печива із зарплатою у середньому платять від 1 800 до 2 400 євро на місяць. Від працівників не вимагають знання німецької мови.

Понад 2 000 євро можуть заробити пакувальники на складах відомих брендів, наприклад Victoria`s Secret, Adidas та Zara. Зарплату від 2 800 до 2 500 євро на місяць пропонують чоловікам та жінкам за роботу на молочній фермі.

Заробити більше можуть пакувальники чаю «Lipton» у місті Берлін. Працівникам пропонують зарплату 2 080-3 750 євро нетто на місяць, а також безплатне житло.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень