Назвали потенційних суперників України у плей-офф ЧС 2022. Гратимуть з Росією?

Петраков хоче бачити своїх парубків у Катарі, а команду РФ «розведуть» з Україною 

Збірна України обіграла на виїзді команду Боснії й Герцеговини (2:0), посіла у відбірковій групі друге місце і пробилася до плей-офф кваліфікації ЧС-2022.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков пояснив, що його команда додала в другому таймі і перемогла.

 - Дуже задоволений, що вийшли до плей-офф. Хочу привітати всіх своїх хлопців за те, що вони зробили, свій штаб, вони зробили велику роботу, допомагали мені. Дуже хочу привітати президента Андрія Васильовича Павелка, що повірив у мене і дуже підтримував. І хотів би привітати всіх уболівальників України, простих людей – хай погуляють сьогодні. Якість гри – це був нервовий матч. Ми поговорили з хлопцями, хлопці додали.

 

Це була нервова гра – на результат. Немає питань ні до кого – хлопці добре вийшли на заміну. Запасні хлопці усі працювали, усі 25 людей. Усі молодці.

 

 

Ці три місяці були найважчі у моєму футбольному житті. Пройти це знову – дуже важко. Я, напевно, постарів на 5 років. У мене немає жодних планів, я – виконувач обов'язків. Що буде далі, я не знаю. Ми зробили лише 50%. Попереду важкий плей-офф, там дуже непрості суперники. Знаю, що парубки нікого бояться.

 

 

У нас хороша команда, дуже добрий колектив. Хто б не був – ми гратимемо. Наша мета – поїхати до Катару. Сьогодні Франція допомогла. Чи немає ідеї відправити Дідьє Дешаму пляшку гарного вина? Я це вирішу із президентом. Не знаю, як це робиться. Думаю, треба відправити телеграму, сказати дякую за порядність. Це слово забуте у нашому суспільстві, - цитує Петракова Укріфнорм.

Вважається, що неабияку роль у перемозі збірної зіграв наш голкіпер. Мережа повниться мемами в стилі: "Бущан -- Бог!"

Водночас тренер Боснії і Герцеговини назвав результат матчу несправедливим.

До слова, у жовтні під час домашнього матчу у Львові українські футболісти не змогли втримати перемогу над Боснією, гра тоді завершилася з рахунком 1:1.

Після матчу президент федерації футболу Андрій Павелко заявив, що в.о. тренера збірної Олександра Петракова призначать повноцінним керівником збірної.

Нагадаємо, ця перемога над Боснією і Герцеговиною, а також результат матчу Фінляндії та Франції, дозволили Україні з другого місця вийти з групи й отримати право поборотись за путівку на Чемпіонат світу в стикових матчах плей-оф.

 

Нагадаємо, жеребкування стадії плей-оф відбудеться 26 листопада, а матчі пройдуть у березні 2022 року.

Серед потенційних суперників України - Італія, Португалія, Швеція, Вельс і Шотландія.

 

Росію на цьому етапі розведуть з Україною.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень