Назад у минуле: На Рівненщині спіймали білоруса, росіянина та казашку, які чекали на повернення СРСР

Вони поширювали прокремлівські наративи у мережі й серед друзів

Прихильників комуністичного режиму, які у мережі публікували антиукраїнські наративи із закликами відновлення СРСР, спіймали у Рівному, Дубні й Здолбунові.

В пресслужбі СБУ в Рівненській області повідомили, що один із прихильників радянізації є уродженець білорусі, який тривалий час живе у Рівному. Серед своїх знайомих чоловік неодноразово поширював заборонену в Україні радянську символіку та лозунги, які використовує держава-агресор для ведення інформаційної війни проти України.

Інша прихильниця рф  – уродженка Казахстану, яка живе у Здолбунові. Припри те, що син жінки є військовослужбовцем ЗСУ та отримав поранення на полі бою, вона продовжувала розповсюджувати символіку та ідеологію комуністичного режиму. 

Ще один прихильником СРСР став уродженець рф, який живе у Дубні. Він колишній  військовик та прихильник московського патріархату. З 2014 року він виїжджав до рф та рб. 

Під час обшуків у підозрюваних вилучили технічні засоби та мобільні телефони, які ті використовували у протиправній діяльності. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень