

Приготуєте раз і будете робити його часто
Класичний печінковий торт – неймовірно смачна, ніжна та поживна страва, яка легко готується та чудово виглядає на столі. Цей рецепт підходить як для повсякденного обіду, так і для святкового заходу.
Шеф-кухарі розповіли, як приготувати класичний печінковий торт
Яловичу печінку добре промиваємо у холодній воді, видаляємо плівки та нарізаємо шматочками. Цибулю очищуємо від лушпиння та нарізаємо четвертинками. Пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо у блендері.
До печінкової маси додаємо молоко, яйця, борошно. Солимо та перчимо. Ретельно перемішуємо до однорідності, щоб не залишилося грудочок. Консистенція тіста має бути як рідке тісто для млинців.
Розігріваємо сковороду та змащуємо її олією. Виливаємо ополоник тіста, рівномірно розподіляючи його по дну. Смажимо 2-3 хвилини, потім акуратно перевертаємо та готуємо ще 1-2 хвилини. Перекладаємо готовий млинець на тарілку, продовжуємо смажити решту.
Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці. Розігріваємо олію на сковороді, обсмажуємо цибулю. Додаємо моркву, смажимо до рум’яного кольору. Охолоджуємо овочеву суміш. Часник подрібнюємо, змішуємо зі сметаною та майонезом.
Шеф-кухарі розповіли, як приготувати класичний печінковий торт
Викладаємо перший печінковий корж на рівну тарілку. Змащуємо його тонким шаром соусу, додаємо трохи підготовлених овочів. Накриваємо наступним коржем, повторюємо шари. Останній шар прикрашаємо зеленню, за бажанням можна натерти трохи сиру.
Готовий торт ставимо у холодильник щонайменше на 2 години. Нарізаємо шматочками та подаємо.
Джерело: noviydoctor
Радіо Трек: НОВИНИ
Тримайтеся від них якомога далі: у які дати народжуються безжальні аб'юзери?
Пенсіонерів звільнили від сплати податку: що відомо
Приходитимуть кожні три місяці: в Україні змінили правила повірки лічильників води
Їх просто не впізнати: як виглядали українські актори на початку кар'єри та зараз (ФОТО)
Фрукт, який вважають еліксиром щастя: він знімає тривогу та підіймає настрій
Гречка любить одну спецію: як зварити крупу, яка стане шедевром
З’їдять відразу: Ось який салат треба готувати з буряка і їсти щодня (ФОТО)
Борщ та котлети з м'яса кабана: що полюбляли їсти українські президенти
Салат «Кореянка» – безпрограшний варіант для примхливих гостей: 4 інгредієнти та 1 «коронний» продукт
7 рецептів салатів з пекінської капусти на всі смаки та випадки життя (ФОТО)
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415