Наймодніший манікюр-2024: букви, перламутр, лінії і не тільки

Трендові варіанти дизайну нігтів представили на Тижні моди у Нью-Йорку

З буквами

Цей дизайн виконують на коротких нігтях, попередньо вкривши їх прозорою основою. На неї наносять вручну літери, чи наклейки з ними.

З лініями

Мінімалізм не виходить з моди. Нанесіть на нігті нейтральний бежевий відтінок. Прикрасьте його білими та чорними горизонтальними лініями. За бажання, додайте до них крапки. 

Рожевий перламутр

Рожевий гель-лак особливо буде модним у наступному році. Хромований дизайн ніжно-рожевого кольору виглядатиме особливо вишукано на довгих нігтях.

Хромовані нігті

Це справжній хіт. І чимало світових знаменитостей носять саме такий манікюр. Повторіть дизайн з Тижня моди у Нью-Йорку на своїх нігтях: зробіть французький манікюр зі сріблястим хромом замість білого кольору на кінчиках.

Приглушена глазур

Глазуровані нігті не виходять з моди. Але наступного року вони будуть більш приглушеними матовими. З подіуму нам пропонують носити морозний, засніжений манікюр із сяючими кінчикми, або приглушений френч, а ще - деталізовані акцентні нігті зі справжнім мереживом і кристалами.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень