Найлегше в світі авто важить 200 кг

Компанія із Токіо RimOnO розробила перший у світі пластиковий електроавтомобіль, який буде важити не більше 200 кг. Наразі інженери представили прототип ультрамаленької машини вагою 320 кг, оскільки двері, рама, крила та капот виготовлені зі сталі.

За словами представників компанії, вихід електрокара на міжнародний ринок відбудеться у 2017 році й сталеві пластини на той час замінять пластиковими деталями. Директор фірми Сінсуке Іто зазначає, що за рахунок маленької ваги транспортного засобу фахівці максимально поліпшать регулювання повного приводу конструкції.

Кузов електромобіля розроблений із термопластика CFR TP і GFR TP (30% вуглецевих і 50% скляних волокон). Завдяки термостійкості цей матеріал використали у двигуні та на гніздах різноманітних дротів мініатюрної машини. Ширина електрокара становить один метр, а його довжина - два метри. У салоні можуть розміститися дві особи, включно з водієм. Інформація щодо потужності, швидкості та інших показниках транспорту не озвучується.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень