Найкращі та найгірші свекрухи за знаком зодіаку

Ця інформація допоможе вам побудувати міцну сім'ю

Свекруха — не зла відьма. 

І знаючи деякі особливості її характеру, ви зможете запобігти багато непорозумінь і вибудувати відносини в найбільш оптимальному для вас двох форматі.

Свекруха-Овен: при її наближенні ви відчуєте себе солдатом в момент приходу генерала. Вона як ураган з’явиться у вашому будинку, стараючись взяти під контроль все домашнє життя.

Будьте обережні, її інтерес до вашого особистого життя буде більшим, ніж ви можете собі уявити. 


Однією з основних цілей її атак стануть ваші кулінарні здібності, оскільки вона вважатиме, що вони недостатньо гарні для її сина.
 

Вона імпульсивна і бажає бути не просто учасником, а босом — причому у всіх справах. І саме тому, якщо ви хочете зупинити потужний ураган під назвою «свекруха», вам необхідно зуміти протистояти їй з самого початку.

Свекруха-Телець: деякий час вона буде пишатися своєю «коханою» невісткою, але, коли ви найменше будете цього очікувати, вона нагадає про будь-яку вашу обіцянку, що означатиме, що ви зробили якусь річ, яка їй не сподобалася.

За своїм характером вона матеріаліст, який може стати вашим корисним фінансовим консультантом. 


Вона буде з маніакальною наполегливістю вимагати того, щоб ви утримували будинок в чистоті і порядку.
 

Перед тим, як подарувати їй подарунок, подумайте про те, що в першу чергу вона оцінить не його красу, а корисність. Проявіть обережність, залишаючи свекруху, яка народилася під знаком Тельця, няньчитися з вашими дітьми надовго, оскільки існує ризик, що вона вкрай розпестить їх.

Свекруха-Близнюки: Якщо у вас вийде справити на неї гарне враження, то це буде як виграти лотерею. Вона відноситься до того типу людей, яких дуже важко зрозуміти, тому що вона думає одне, говорить інше, а робить третє. Але при цьому вона ідеально підходить на роль няні, оскільки володіє великим почуттям відповідальності.

Її потреба втручатися в особисте життя свого сина пояснюється сильним занепокоєнням за його майбутнє. Але в ваших повсякденних взаєминах вона не завжди буде займати сторону своєї дитини. 


І це не тому, що вона так сильно полюбить вас, а через своє почуття справедливості або миттєвого настрою.

Свекруха-Рак: почнемо з того, що вона дійсно поводиться як рак. Вона все робить не поспішаючи, ховається у свій будиночок за будь-якої небезпеки і починає плакати крокодилячими сльозами з будь-якої дрібниці. Її постійна зміна настрою характеризує її як людину, яка легко ображається. 

Навіть не намагайтеся обдурити її, тому що вона має неймовірну інтуїцію, а що стосується її готування, то при оцінці її кулінарних здібностей просто використовуйте такі епітети, як ідеальний, дивовижний, смачний.


В іншому випадку вона надовго занесе вас у свій чорний список.
 

Вона може здатися занадто чутливою, але все, що б не робила, вона робить для того, щоб бути ближчою до своїх дітей і сім’ї.

Свекруха-Лев: ця свекруха далеко не джекпот. В першу чергу вона побачить в вас свою суперницю, так що не чекайте почути від неї слів похвали. Важливо при вибудовуванні взаємин з нею з самого початку показати зуби, тому що Лев є однією з найрозумніших жінок з усіх знаків Зодіаку, і існує велика ймовірність, що вона затіє з вами ігри розуму.

Вона бажає постійно тримати під контролем вас самих, ваш будинок і кожен ваш крок, тому що вона просто не може жити по-іншому, крім як контролюючи всіх людей навколо.
 

Її головний плюс полягає в тому, що вона є прекрасним педагогом, і, попри величезну любов, яку відчуває до онуків, вона ніколи не зіпсує їх.

Свекруха-Діва: вона простіша і розумніша від тих свекрух, які намагаються нав’язувати свою увагу. Дорога до її серця лежить через чистоту. 

Якщо ви маєте проблеми з наведенням чистоти і порядку в будинку, то значить чекайте її в ролі поліцейського, який з’явиться для того, щоб зробити «очисний рейд».
 

За своїм характером, вона є дуже доброю людиною, і буде добре, якщо ви звернетеся до неї за порадою щодо фінансового питання — це допоможе зміцнити ваші відносини.

Свекруха-Терези: вона стане вашою правою рукою, яка зможе підтримати вас в будь-якій ситуації, навіть якщо ви зовсім і не будете потребувати допомоги. 

Але коли взаємини розпалюються, вона відлітає, як метелик, тому що виявляється не в змозі впоратися з висунутими аргументами.
 

Вона завжди буде перебувати в гарному настрої, а свою пенсію буде витрачати на дорогі подарунки онукам.

Свекруха-Скорпіон: в цьому випадку все буде залежати від вашої удачі. Свекруха-Скорпіон може бути справжньою відьмою і тираном, який буде перебивати кожне слово, відкрито демонструючи вам, наскільки сильно вас не любить.

І не розраховуйте, що вона займе нейтралітет, ні — вона або всім серцем полюбить вас, або зненавидить. В обох випадках важливо продемонструвати стосовно неї свою справжню, пряму позицію, ніж ви зможете домогтися поваги з її боку.
 

Якщо вам вдасться відкрити свої карти на початку, з часом ви зможете побачити, наскільки чутливою і доброю може бути ваша свекруха, і наскільки сильну підтримку вона здатна надати в будь-якій ситуації.

Свекруха-Стрілець: в цьому випадку приготуйтеся до життя без свекрухи у звичайному розумінні цього слова. Після вашого весілля вона перекине всі свої обов’язки по догляду за своїм сином на ваші плечі.

Поруч з нею ви будете почувати себе цілком комфортно і спокійно. І завдяки її інтересу до окультного світу, ви зможете сидіти з нею, курити сигарету, пити каву і базікати про астрологію, карти і ворожіння, чим приємно здивуєте її.  

Свекруха-Козеріг: вона буде втручатися тільки в фінансові справи вашої сім’ї, тому що це саме те, що займає її розум. До інших речей вона відноситься зі значно меншим інтересом, але при цьому їй подобається в’язати і пекти пироги.

Але не залишайте своїх дітей з нею надовго, тому, що вона, швидше за все, розпестить їх.
 

Якщо вам знадобиться фінансова підтримка, то ви в будь-який момент можете розраховувати на її допомогу. У неї дійсно є досить пристойні заощадження, крім того, вона завжди зможе вам дати добру пораду.

Свекруха-Водолій: ця свекруха, єдиною метою якої є світове благополуччя, навіть і не спробує вторгнутися в ваш шлюб. Весь свій час буде присвячувати діяльності в різних благодійних організаціях, асоціаціях і церквах.

Якщо ви цікавитеся в житті дещо іншими речами, то ви навряд чи можете розраховувати на щиру любов з її боку, але в будь-якому випадку вона буде ставитися до вас з повагою. 


Але якщо ви попросите про підтримку, вона обов’язково відразу ж прийде до вас на допомогу.
 

Вона навчить своїх онуків бути незалежними і мати свою думку.

Свекруха-Риба: приготуйтеся до того, що вона буквально не буде виходити з вашого будинку. І керувати нею в цьому випадку буде зовсім не злий умисел, а потреба надати допомогу і бажання відчути себе корисною.

Ключ до успіху в стосунках з нею — це тримати її на відстані, нагадуючи їй при цьому, наскільки важливою і цінною людиною вона є.
 

Ця маніпуляція так само дасть вам можливість направити її енергію на виховання онуків, а в цій справі вона може бути дуже корисною, оскільки стосовно них вона буде демонструвати всю свою ніжність.

Джерело - coffeewithmilk

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень