Найкращі подарунки на День закоханих: 30 ідей

Ваш подарунок повинен бути романтичним і корисним

День святого Валентина - найбільш довгоочікуване свято всіх закоханих пар. Для людей, які зустрічаються зовсім недавно, це привід зміцнити ваші відносини і пізнати один одного краще. А для закоханих, що вже давно разом, це можливість оживити пристрасть.

Подаруйте коханим щось особливе, адже таке свято буває лише раз на рік.

  1. SPA-програма для двох

На День Святого Валентина можна дозволити собі слабкість і провести цілий SPA-день удвох! Це зовсім не схоже на спільний похід в кіно або театр.

  1. Еротична білизна

Радимо придивитися до чорно-білої білизни і, звичайно ж, не забуваємо про мереживні вставки з напівпрозорих тканин – вони завжди в тренді! Зараз дуже популярними є всі відтінки червоного, бежеві і пастельні тони.

  1. Майстер-клас з живопису

Якщо ваша кохана захоплюється мистецтвом або вважає себе творчою особистістю, подаруйте їй можливість проявити свій талант під наглядом справжнього майстра.

  1. Фотосесія «Love Story»

Організуйте фотосесію лавсторі самостійно, оберіть сюжет, домовтеся з найкращим фотографом! Крім якісних спільних фотографій, ви зможете незвично провести час разом.

  1. Портрет у стилі попарт

Картини в стилі попарт зараз дуже популярні. Обираєте вдале фото, віддаєте його майстру і через певний час забираєте готовий портрет своєї коханої людини.

  1. Романтичні вихідні у Львові

Не засмучуйтеся, якщо ви вже там були – це місто можна відкривати для себе знову і знову. Для більшого романтичного ефекту можна замовити затишну квартиру чи будинок у тихому районі Львова, пройтися по красивим маловідомим місцям або поїхати на екскурсію в один із замків Львівщини.

  1. Еротичний набір

Якщо для вас вечір із квітами, шампанським і солодощами став надто банальним, створіть незвичайну інтимну атмосферу! Для цього заздалегідь придбайте наручники, масажне масло, свічки для створення романтичної обстановки, пов'язку для очей, кнутик. Це 14 лютого ви точно не забудете.

  1. Шоколадний хенд-мейд у майстерні шоколаду

Шоколад дарує людям таке ж щастя, як і любов. Подаруйте коханій людині можливість самостійно приготувати різні солодощі.

  1. Туалетна вода

Хороший дорогий парфум, який не купиш просто так, без приводу, стане чудовим подарунком до Дня всіх закоханих.

  1. Майстер-клас із румби

Румба – це танець кохання. Хочете порадувати партнера, сходіть на спільне заняття з бальних танців. Однієї години з персональним тренером буде достатньо, щоб вивчити базові рухи і насолодитися романтичними ритмами танцю румби.

  1. Ювелірні прикраси

Прикрас, як і суконь, багато не буває. Звичайно, цей подарунок буде коштувати недешево. Сережки, кільця, браслети, брошки, запонки, ланцюжки – безпрограшний варіант.

  1. М'яка іграшка

Плюшеві ведмеді, зайці, милі котики та інші звірі не залишать байдужими сентиментальних представниць слабкої статі. Як варіант можна подарувати іграшку-подушку – зручно і оригінально!

  1. Композиції з цукерок

Просто коробка цукерок – це банально і не цікаво. А ось композиція з цукерок, наприклад, Ейфелева вежа чи серце, – це оригінально. Вмикайте фантазію і творіть!

  1. Електронна книга

Найкращий подарунок длялюдини, яка любить читати. Сьогодні можна купити цілком пристойні недорогі рідери з E-Ink екраном, підтримкою безлічі форматів і приємним дизайном.

  1. Телефон або планшет

Якщо є фінансова можливість, а кохана\ий вже давно мріє про iPhone або iPad, чому б не приурочити цю покупку до Дня Святого Валентина.

  1. Шоколадний малюнок або картина

Шоколадний портрет або картина з улюбленого шоколаду вашої другої половинки – це романтично і незвично. А якщо додати до шоколаду цукати, сухофрукти або горіхи, вийде дуже солодко і смачно.

  1. Фотопазли

Берете ваші найсмішніші фотографії і несете в фотосалон! Гарний настрій під час того, як ви будете разом збирати картину, гарантовано!

  1. Книжка

Для любительок шелестіння паперу і запаху чорнил, для людей, які категорично не переносять електронні гаджети... Купіть цьогорічну новинку або замовте рідкісну книгу, яку кохана людина не знайде в звичайному магазині.

  1. Шоколадний фонтан

Якщо ваша друга половина – любить солодощі, подаруйте їй фонтан щастя! Володіти своїм невеликим шоколадним фонтаном – це райське задоволення.

  1. Футболка з написом

Кумедні написи на футболках для двох – це не обов'язково банальні фрази. Замовте футболки з ексклюзивними особистими фразами, якими ви називаєте один одного наодинці.

  1. Домашній улюбленець

Подарунок із категорії тих, про які потрібно домовлятися заздалегідь. Якщо не можете зважитися на кота або собаку, спробуйте себе у вихованні кролика, морських свинок або папуг-нерозлучників.

  1. Піжама

Приємна, натуральна, з красивим принтом. Цей милий подарунок до Дня закоханих обов’язково порадує партнера.

  1. Романтичний перегляд фільму в кінозалі для двох

Ви замовляєте зал для двох, обираєте романтичні мелодрами, берете з собою пляшечку шампанського, їжу і насолоджуєтеся Днем Святого Валентина. У напівтемному кінозалі, тільки удвох.

  1. Теплий светр

Теплий і приємний до тіла светр – практичний подарунок для тих, хто постійно мерзне.

  1. Романтична вечеря в ресторані

Для початку натякніть коханій, щоб була готова до романтичного вечора. Далі забираєте її і везете в затишний новенький ресторан. У цей день можна не скупитися і розщедритися на дороге вино, вишукану страву і незвичайний десерт.

  1. Кавоварка

Шанувальників кави з кожним роком стає все більше. І якщо ваша кохана людина не байдужа до цього напою, подаруйте кавоварку, прикупивши на додачу її улюблену каву.

  1. Квитки на концерт

Яскраві враження від концерту ні з чим не зрівняти. Придбайте квитки на концерт улюбленого гурту – шквал радісних емоцій гарантовано.

  1. Чохол для телефону

День Святого Валентина –  хороший привід купити дівчині новий чохол для телефону. Тим паче, сьогодні можна обрати чохол для телефону на будь-який смак.

  1. Сертифікат на стрибок з парашутом

Тобі здається, що життя стало нудним і одноманітним? Кожен день одне і те ж... Щоб струсонути свій мозок, емоції і почуття, зроби божевільний вчинок. Наприклад, спільний стрибок з парашутом.

  30. Ігри

Якщо ваша пара товариська і любить погуляти в компанії, можете придбати собі настільні ігри. Або ж еротичну гру тільки для двох.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень