Найближче оточення Зеленського: кому довіряє президент, окрім дружини?

Перелік

Новий голова Міноборони Рустем Умєров - один із тих, хто зараз входить до ближнього кола президента Володимира Зеленського. Однак ним оточення глави держави не обмежується.

Окрім глави Офісу президента Андрія Єрмака, до ближнього кола Зеленського відносять й прем'єра Дениса Шмигаля, віцепрем'єрів Михайла Федорова та Олександра Кубракова.

З парламенту - спікера Руслана Стефанчука, його першого заступника Олександра Корнієнка, голову фракції «Слуга Народу» Давида Арахамію.

Із силовиків - головнокомандувача Валерія Залужного, командувача Сухопутних сил Олександра Сирського, начальника ГУР Кирила Буданова, голову СБУ Василя Малюка.

Варто зазначити, що цими прізвищами коло наближених президента не обмежується. Відзначають й першого віцепрем'єра та міністра економіки Юлію Свириденко.

Серед функціонерів ОП, окрім його голови, найближчим до президента називають Олега Татарова - насамперед за його старанність, перебити яку поки що не може весь негатив із біографії Татарова та критика з боку громадянського суспільства.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень