Найбільше хурделило на Поліссі. Як шляховики Рівненщини протидіяли снігопаду (ФОТО)

Вночі на дорогах краю працювало майже сім десятків машин спецтехніки

Шляховики Рівненщини впродовж цілої ночі долали наслідки снігопаду, який в області йшов безупинно.

В роботі станом на ранок перебувало 68 машин і 81 осіб (по державних дорогах) проїзд всією мережею забезпечено. Та не всюди поки комфортно. Обмеження в русі не вводились, - зазначає речник служби автодоріг області Дмитро Леонтіюк.

За його повідомленням найсильнішими опади виявилися на Поліссі та на ділянці дороги від Рівного до Дубровиці. Близько 4 ранку снігопад почав стишуватись в районі Дубна, тож тут станом на ранок дороги розчищені краще. Також уповільнився снігопад поблизу Гощі, відтак і на цій ділянці дорозі стан покриття кращий.

Працювали цієї ночі комунальники й безпосередньо у Рівному. Дороги обласного центру за даними міської ради розчищали 18 одиниць техніки. Зранку комунальники перейшли до розчищення тротуарів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень