Навіть дешева буде смачна: Хитрощі, які покращать смак кави

Можна додавати і в заварну, і в розчинну каву

Є люди, які зовсім не розбираються у каві, яку не п’ють – уся добра. А є – гурмани, вони відчувають кожну нотку популярного напою. Такі люди дешеву каву пити не будуть. А виявляється, навіть найдешевшу каву можна приготувати смачно. Просто треба знати деякі хитрощі.

Треба сіль, перець і трохи вершкового масла

Сіль — підсилювач смаку, як і цукор. Вона здатна прибрати в каві гіркоту, досить додати пару крупинок перед заварюванням. Не пересолити.

Як тільки заварили, додаємо перець горошком і залишаємо на 2 хвилини. Наливаємо напій в чашку, горошок виймаємо. Додаємо цукор за бажанням і чайну ложку вершкового масла.

Американці називають таку каву Bulletproof. Вона сприяє роботі мозку, бадьорить і насичує. Якщо немає часу на повноцінний сніданок, кухлик такої кави наситить на кілька годин.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень