Навіщо у листопаді садять чорнобривці? Користь – у простих рішеннях

Виявляється, кінець осені – не час зупинятися!

Деякі дачники думають, що листопад – самий час зупинитися і піти на відпочинок аж до наступного теплого сезону.

Але, коли приходить весна, вони кидаються займатися городиною і зовсім забувають про квітник. А якщо й не забувають – просто не мають достатньо часу ним займатися ????

При цьому, якщо витратити у листопаді всього годину свого часу, навесні все може бути зовсім інакше ????

???? Які квіти варто посадити під зиму

За осінню посадку будуть «вдячні» далеко не всі квіти. Пам’ятайте, що виживуть лише ті, чиї паростки здатні витримати легкі заморозки.

Ідеальним варіантом стануть чорнобривці. Вони не лише гарненькі, а й відлякують шкідників своїм різким запахом. Крім того, ці квіти почнуть тішити око ще навесні, а перецвітуть лише восени.

Серед інших варіантів – айстра однорічна, волошка, дельфініум, календула, арабіс (резуха), лаванда, морозник, деревій тощо.

???? Як восени посадити чорнобривці

В останній осінній місяць, коли перші морози вже устаканилися, старі чорнобривці треба прибрати з ділянки, попередньо зібравши коробочки з насінням.

Грядку трохи розпушують і викладають коробочки з насінням, трохи заглиблюючи його в ґрунт. Зверху насипають трохи гною, перемішаного з землею.

КОНТЕКСТ:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень