Навіщо обсмажувати макарони для супу: хитрість, про яку знають одиниці
Такі макарони здатні докорінно змінити й зовнішній вигляд страви, і її смак
Макарони використовуються для приготування безлічі страв, і супи – не виняток. Але часто під час приготування супу цей інгредієнт розварюється і стає схожим на якусь неапетитну масу.
Щоб макарони не розварилися, можна, звісно, спробувати кидати їх ледь не в останню чергу і намагатися вимкнути страву до того, як цей продукт перевариться. Але такий метод не дуже надійний, адже важко встежити за тим, щоб макарони і не залишилися твердими, і не розварилися остаточно.
Але є ще інший спосіб, як зробити так, щоб макарони не розварювалися в супі. Багатьох такий метод здивує, але перед варінням їх потрібно обсмажувати на сковорідці.
Під час варіння макарони виділяють крохмаль, який у воді стає клейким. Попереднє обсмажування макаронів не дозволить супу перетворитися на густу неапетитну масу.
Як обсмажити макарони для супу
Потрібно обсмажувати їх на сухій сковороді. Достатньо буде кількох хвилин – макарони можна знімати з вогню як тільки ви побачите, що вони стали золотистого кольору.
Макарони для смаження потрібно викладати на сковороду одним шаром і постійно помішувати їх, щоб не пригоріли.
Після смаження не варто чекати, поки макарони охолонуть – їх потрібно одразу кидати у суп.
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ