Навіщо носити в сумці 2 чайні пакетики: цей секретик виручив багатьох людей

Лайфхак — геніальний

Грамотні та досвідчені господині прекрасно знають, що в господарстві може стати в пригоді будь-яка дрібниця. При цьому абсолютно пересічні, на перший погляд, речі можуть стати справжнім порятунком для вирішення побутових завдань.

У кожного в домі майже завжди є чайні пакетики. Однак навіть досвідчені берегині домашнього вогнища не здогадуються про те, як можна їх застосувати

У сучасному житті багато хто включив у свій щоденний розпорядок дня спорт.

 

Відвідування спортивних залів стало невід'ємною частиною життя.

Після виснажливих тренувань усі шанувальники спортивних занять відправляють речі в спеціальну сумку. Однак потім дуже складно відіпрати її від запахів поту.

Але розумні господині знайшли вихід. Вони пропонують завжди носити з собою в сумці 1-2 чайні пакетики, що чудово поглинають усі неприємні запахи. Раз на кілька днів їх можна міняти на нові.

Варто зазначити, що чайні пакетики вперше з'явилися далекого 1908 року і їхнім творцем вважається торговець чаєм Томас Салліван, який розіслав своїм клієнтам продукцію в шовкових мішечках.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень