Навіщо маленька кишеня на джинсах: ніколи не здогадаєтеся

Хто її вигадав і як вона називається

Джинси давно вже перетворилися на предмет одягу, який є в кожному гардеробі. Однак ця річ приховує в собі секрети, про які ви й не знали. Розберімось, для чого маленька кишеня на джинсах призначена.

Маленька кишеня на джинсах - як називається і для чого потрібна

Багато хто задається питанням, дивлячись на маленьку кишеню на джинсах: для чого ж вона потрібна? Почнемо з того, що цей елемент називається coin pocket (монетна кишеня). Її придумала ще у 1873 році відома компанія-виробник Levi Strauss & C.

Її використовували, щоб зберігати такі дрібні предмети, як годинник або монети.

 

Це було дуже зручно, коли не хотілося брати гаманець або потрібно було заховати годинник, щоб його не пошкодити.

Якийсь час ходив стереотип, що призначена маленька кишеня на джинсах для презервативів, однак це не правда. У 1983 році на телебаченні вийшла реклама про важливість запобігання, як захисту від СНІДу.

Рекламники придумали, що кишенька підійде для зберігання презервативів, а тому вони завжди будуть під рукою в потрібний момент.

Майже через 10 років, у 1994 році кінорежисер Мішель Гондрі отримав Каннського лева за містифікацію - він презентував рекламний ролик, у якому нібито використовували документальні кадри. На них робітник у джинсах зайшов купити засоби контрацепції. Куди він їх поклав, ми вже з вами знаємо.

Також існують маленькі кишені на джинсах ззаду. Спочатку вони були призначені також для зберігання монет, але з часом перетворилися на елемент декору.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень