Навіщо досвідчені кулінари залишають металеву ложку в борошні: хитрість, перевірена роками

Старий трюк актуальний і досі

Часто до мішків з борошном поміщали ложку. Свого часу вона замінила більш давній трюк із залізними цвяхами, яким користувалися наші пращури.

Суть старої традиції полягала в тому, що борошно пізніше просіювали і просушували, а цвяхи прибирали, тому що вони іржавіли.

Це робиться для того, щоб відлякати шкідників, які можуть повністю зіпсувати продукт.

 

 

Запах металу допомагає повністю захистити борошно від різноманітних комах і мошок.

Хоча сьогодні цей трюк популярністю не вирізняється, але деякі кулінари, як і раніше наші бабусі та мами, використовують столові ложки з нержавійної сталі.

Замість ложки можна використати й алюмінієву фольгу. Невеликий шматок треба скрутити в кульку, а потім помістити всередину мішечка з борошном.

Дехто, щоб відлякати комах від продукту, кладе до ємності лавровий лист або часник. Цей аромат також не подобається комахам, мошкам і молі, а також усім іншим непроханим гостям.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли автомобільний номер

У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО   Власник може звертатися за номером: +380972381545  

У Рівному знайшли посвідчення УБД на прізвище Волошин

Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064

У Рівному знайшли пенсійне посвідчення на прізвище Резімова

У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774

Більше оголошень