Навіщо додавати сіль під час прання: секретний метод проти плям

Використання солі при пранні – суцільна перевага як для речей, так і для пральної машини

Метод прання з додаванням солі – ефективний секрет господинь, про який знають далеко не всі. Є кілька способів додавання солі: через відсік для порошку або прямо в барабан разом із речами, а також можна попередньо замочити речі у розчині солі.

Спосіб використання солі залежить від того, який ефект від прання ви хочете отримати, повідомляє pixelinform.

Яка користь прання з сіллю

Прання з сіллю має багато переваг, серед них: відновлення блиску кольорових речей, пом’якшення рушників, покращення якості прання. Додавання солі при пранні речей вирішує відразу кілька завдань: видаляє з машини неприємний запах, накип з барабана, грибок та бактерії.

Сіль при пранні часто використовують люди, які страждають на алергію, оскільки вона допомагає ефективніше виполіскувати залишки миючого засобу з речей, особливо, якщо використовувати режим швидкого прання.

Використання солі при пранні – суцільна перевага як для речей, так і для пральної машинки, а також для підтримки здоров’я.

Яку сіль використовувати для прання

Найкращий вибір – велика сіль. Достатньо використання однієї чайної ложки солі, якщо прати речі за температури 80-90 градусів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень