Десятки військових сиділи під танком біля Рівного (ФОТО)

Під Рівним тривають масштабні збори

Аби підвищити боєздатність українського війська, на базі Рівненського військового полігону тривають військові навчання.

У заходах індивідуальної підготовки беруть участь військовозобов’язані оперативного резерву першої черги.

На навчальних місцях у рамках відновлення навичок резервістів досвідчені інструктори проводять заняття з тактичної, інженерної, військово-медичної підготовки, військової топографії та організації зв’язку. Для відпрацювання навичок з вогневої підготовки використовується інтерактивний лазерний тир.

У ході занять із психологічної підготовки учасників зборів ознайомлюють з факторами негативного впливу на психіку під час ведення бойових дій.

 

Під час практичного подолання резервістами психологічної смуги перешкод інструктори вчать своїх підопічних основним способам нейтралізації цих негативних психологічних факторів.

Для максимального наближення до бойових умов створюються звукові ефекти, що імітують розриви мін та артилерійських снарядів.

Одним із важливих елементів, що формують психологічну стійкість в особового складу, залишається «обкатка танком» та умовне знищення бронемашини за допомогою навчальної гранати.

 

Більшість резервістів випробували це на собі вперше.

Олексій Мосейченок, АрміяInform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень