Навантаження на обласну лікарню у Рівному зросте. Заклад у Здолбунові змінює профіль

Виключення тільки для породіль

Здолбунівська центральна міська лікарня перепрофільовується у лікарню для надання допомоги хворим на Covid-19.

Перепрофілюванню підлягають усі відділення, крім пологового та поліклінічного.

Варто зазначити, що у зв’язку зі збільшенням навантаження, поліклінічне відділення відтепер працюватиме у дві зміни, з 8 ранку до 20 вечора.

Наразі на лікуванні у Здолбунові перебуває 86 осіб з коронавірусом. Загалом заповненість ліжок для хворих на COVID-19 в закладі складає 75%.

У лікарні облаштують додаткових 70 ліжкомісць для госпіталізації хворих з Covid-19. Загалом – 180 ліжкомісць для хворих з Covid-19. Наразі іде підготовка кадрів та додаткове забезпечення кисневими концентраторами.

Також готується переведення пацієнтів із діагнозами, що не пов’язані з Covid-19, які перебувають на стаціонарному лікування у відділеннях, які підлягають перепрофілюванню, в Рівненську обласну клінічну лікарню, враховуючи принцип екстреності для забезпечення оптимального маршруту пацієнта.

Здолбунівська ЦМЛ прийматиме лише амбулаторних хворих та породіль.

Уся ургентна стаціонарна допомога та планова допомога жителям Здолбунівської громади надаватиметься за направленням сімейних лікарів в умовах Рівненської обласної клінічної лікарні.

 Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень