Наталія Мосейчук показала свою сім’ю (ФОТО/ВІДЕО)

А також розповіла про мрію

Відома телеведуча 1+1 та кураторка проєкту «Право на освіту» Наталія Мосейчук, яку мільйони глядачів звикли бачити у студії та на подіях, показала себе домашньою у колі найрідніших у вихідний день.

Про принципи сімейної демократії та право на дитинство, як рідні ставляться до напруженого графіку та велику мрію всієї родини знаменитість ексклюзивно розповіла у сюжеті ЖВЛ.

Чоловік Наталії Ілля Іванович, саме так жартома і з любов'ю називає коханого телеведуча, зізнався, що вдома вона ніжна та турботлива.

 

А стрес Наталія знімає на невеликій грядці, яку власноруч зробила на подвір'ї.

Декілька фруктових дерев, декоративні кущі та троянди, м'ята, яку подарували учні Школи Супергероїв - маленькі пацієнти Охматдиту міста Києва, малина та зелень. Після важкого робочого дня телезірка «заземляється» на помідорах її улюбленого сорту «сливка» - влітку доглядала та поливала щодня після роботи, а зараз збирає урожай, яким ласує вся родина. 

Ілля Іванович з Києва, Наталія - з Житомирщини.

 

Познайомилися, коли телеведуча вже стала відомою на всю країну, але публічність Наталії ніколи не стояла на заваді їхніх стосунків.

 

Подружжя зізнається, що єдиним приводом для суперечок у родині залишається виховання молодшого 12-річного сина Матвія.

Мосейчук наполягає на насиченому графіку, а от чоловік бажає для сина більше свободи. Та тут у сімейних дискусіях перемагає Ілля Іванович.

Мені здається, що тато більше знає про виховання хлопчиків, тому що і сам колись був хлопчиком", - розповідає Наталія.

А чоловік про виховання синів додає:

У нас демократична сім'я, тому що ми запитуємо думку наших дітей. Немає такого, щоб ми їх змушували щось робити.

 

У питанні спілкування з дітьми родина одностайна – головний секрет: любити.

На відміну від Матвія, старший був завжди підконтрольною дитиною у навчанні.

- До 9 класу ми разом робили домашні завдання, - згадує Мосейчук і додає, що тепер з молодшим все інакше: може посварити його лише за безлад у зошитах.

 

Я його питаю: «Як ти так можеш? Це ж зошит!». Але у нього немає боязні, він правильно рахує, але оформити все красиво – це для нього нереально», – поділилася Мосейчук.

Зараз старший син Антон навчається у Німеччині і вже закінчує магістратуру. Мама не приховує – сумує за сином, завжди чекає на старшого брата і маленький Матвій. Цьогоріч Антону вдалося зробити брату найочікуваніший подарунок до дня народження - прилетіти і привітати особисто.

У родині Наталії багато справ і звершень, які вони планують втілити у життя, та найголовніше, про що мріють і що обговорюють вдома разом – це про мир в Україні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень