Наступного року на Рівненщині будуватимуть школи і садочки

Голова ОДА запевнив, що необхідні кошти уряд виділив на потреби нашого краю

Після перемовин голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексія Муляренка з народними депутатами бюджетного комітету Верховної Ради та представниками Кабміну, Рівненщина отримала додаткових 4 мільйони 110 тисяч гривень з держбюджету. Відповідна урядова постанова була ухвалена минулого тижня. 

Ці кошти планують використати на добудову трьох об’єктів соціальної сфери області.

Зокрема, це й шкільна їдальня в селі Велюнь Дубровицького району. На цей об'єкт використають 891 тисячу гривень із виділених Кабінетом Міністрів коштів. Тут також зроблять нову котельню, вбиральні всередині приміщення, кухню і відповідно організують нормальний процес харчування дітей.

За державний кошт планують добудову другого поверху дитячого садочку в Гощі та будівництво нової школи в селі Корнин Рівненського району.

За 990 тисяч гривень хочуть завершити будівництво другого поверху та накрити дах ясла-садка «Малятко», що в Гощі. Решта ж коштів, а це більше 2 мільйонів гривень, піде на будівництво нового приміщення загальноосвітньої школи в селі Корнин Рівненського району. На цьому об’єкті встановлять всі вікна, збудують нову котельню, зроблять покриття.

Разом з цим голова ОДА запевнив, що як і цьогоріч, у 2017 році одним з пріоритетів роботи обласної влади залишатиметься будівництво об’єктів соціальної сфери – шкіл, дитсадків, медичних та спортивних закладів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень