Наступна хвиля мобілізації в Україні: експерт розповів, від чого залежить її оголошення

Є щонайменше три причини

Оголошення чергової хвилі мобілізації в Україні — можливе. Це залежить від того, наскільки активно рашистська армія наступатиме і чи здатна росія швидко провести мобілізацію. Про це в інтервʼю Forbes розповів директор неурядової аналітичної організації «Центр досліджень армії, конверсії і роззброєння» Валентин Бадрак.

- Також мобілізація в Україні буде залежати від того, чи буде Захід готовий до посилення санкцій, енергетичного ембарго та створення реальної антипутінської коаліції, — зауважив Валентин Бадрак.

Раніше повідомлялося, що лідери країн «Великої сімки» запевнили у подальшій підтримці України у протистоянні російській агресії й засудили вторгнення росії. Також вони зобов'язались посилити тиск на країну агресора, зокрема, відмовившись від російських нафти й газу.

Країни «7-ки» зобов'язуються зменшити залежність від російських енергоресурсів, «в тому числі шляхом поступового припинення або заборони імпорту російської нафти».

Це планується робити «впорядковано», щоб світ мав час для забезпечення альтернативних джерел постачання, які були б стабільними та зберегли доступні ціни для користувачів.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень