«Настільки прибуткова справа, що виникають династії», - Хомко про професійних активістів (ВІДЕО)

На фоні сьогоднішнього флешмобу

Міський голова Рівного Володимир Хомко прокоментував для телеканалу РТБ сьогоднішній флешмоб під стінами міськвиконкому. Нагадаємо, що в рамках акції діти рівненських активістів намалювали дорожню розмітку спеціально для Хомка. Детальніше читайте тут: 

Хомку намалювали персональний пішохідний перехід (ФОТО)

Так, міський голова відзначив, що ці акції організовує одна людина – «професійний флешмобіст» (Юрій Дюг, керівник ГО «Антикорупційний моніторинг», - ред.). Метою акції було показати, якою має бути дорожня розмітка на дорогах міста. Володимир Хомко зазначив, що Дюг вже готує нове покоління «професійних флешмобістів», тобто у Рівному, можливо, виникне нова династія:

Рівне стало цивілізованим містом. Хочеш мітинг – платиш таксу на той мітинг, хочеш флешмоб – платиш таксу й маєш флешмоб, хочеш покричати на сесії – платиш та кричиш.

 

Всі спеціалізуються на своїх справах і добре оплачується справа.

 

Мене найбільше вразило, що він привіз з собою дитину. Вже не хоче, щоб дитина вчилась у виші, а готує професійного флешмобіста. Настільки, видно, прибуткова стала справа, що з’являються династії.

 

У нас в Рівному є династії професійних мітингувальників, професійних активістів, а тепер будуть професійні флешмобісти.

 

Тому повністю підтримую, люди праві. Вже як тиждень розмітка наноситься, виділили мільйон.

 

Вперше в нас виграла тендер чернігівська фірма, яка раніше в нас ніколи не вигравала конкурси. Сподіваюся, вона буде краще, ніж та фірма, яка вигравала раніше – клеванська фірма.

 

Також виконавці з Чернігова скинули нам 300 тисяч, тобто місто виграло 300 тисяч, а вартість робіт тепер становитиме 700 тисяч.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень