«Наше завдання – гнати назад цих вошивих солдатів»: СБУ перехопила розмову кадирівця з дружиною

Кадирівець каже, що робить не марудну роботу

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Служба безпеки України перехопила чергову розмову одного з кадирівців із рідними. Фрагмент розмови показує, які кадирівці насправді воюють в нашій країні.

Російська пропаганда формує їх образ, як грізної сили, що здатна виконати будь-які завдання путіна. Втім, за 26 днів війни українські воїни вщент розбили цей міф.

 

Кадирівців тепер називають не інакше, ніж «ТікТок-військами» через їхню любов до постановчих роликів. Бо на війні вони «відзначились» лише відеознімання та звірствами проти мирного населення, – пише СБУ.

Головним завданням кадирівців у війні проти України є «зачистка» та вбивство російських солдатів, які втікають із поля бою.

На перехопленому СБУ аудіозаписі чути, як один із кадирівців говорить телефоном своїй дружині:

– Не турбуйся, я не в гущі подій, ми стоїмо трохи далі. Наше завдання – гнати назад (ред. - в бій) цих вошивих солдатів, коли вони починають розбігатися від ударів артилерії. Тож не турбуйся, не дуже марудна робота.

Крім того, кадирівець підтверджує людські втрати серед окупантів та зізнається, що нещодавно вбили «командира спецназу» й не поодинокий випадок:

– Так і чути, що там убили, тут вбили. Смалить їхня артилерія конкретно вдень і вночі. Проблема в тому, що у них ці снаряди не закінчуються, – каже він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень