Нащо вам ті труси? 6 речей, які не можна купувати в секонд-хенді

Навіть попри низьку ціну

Шопінг у секонд-хенді став дуже популярний в Україні. Наразі там купують речі не лише люди з низьким доходом, а й ті, хто може дозволити купити собі нові.

Секонд-хенд – хороший спосіб заощадити гроші і придбати брендовий одяг. Однак не все можна купувати. Щонайменше ШІСТЬ речей варто оминати стороною.

Пуховики і «дуті» пальта

Всі товари з секонд-хенду проходять обов'язкову термічну обробку і прання. Через це пуховики можуть зіпсуватися. Наповнювач може збитися і більше не буде зігрівати нового власника. До того ж він довго зберігає запах секонда.

Спортивний одяг

Зазвичай такий товар потрапляє на прилавки секонд-хенду після активного використання. Тож варто ретельно оглянути, чи немає на одязі плям та видимих слідів використання.

Капелюхи, кепки і шапки

Оминайте головні убори стороною. Ви самі свої часто перете? Явно не більше одного-двох разів на рік. Речі з секонд-хенду теж навряд чи прали частіше, якщо взагалі прали. Доказом цього є жовті плями поту на внутрішній стороні шапки або капелюха.

Спідня білизна і шкарпетки

Труси, бюстгальтери і майки – точно не ті речі, які варто носити після когось. Речі ніби й пройшли знезараження і термообробку, але багато слідів життєдіяльності першого господаря точно можуть залишитися.

Шоломи

Шолом необхідний для захисту. Тож секонд-хенд – точно не те місце, де купувати таку важливу річ. Шоломи і каски мають певний термін придатності. Тим більше річ вже може бути зіпсована після ударів.

Вовняні речі

Вовняний одяг потребує особливого догляду і повністю втрачає зовнішній вигляд після неправильного прання. Тим більше зігрівати більше не буде, якщо просто випрати. Тож краще не купувати у секонд-хенді вовняні речі.

Джерело - Новини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень