«Нас заманили»: путінський радник та ідеолог Глазьєв несподівано прозрів (ВІДЕО)

Але, як виглядає, не до кінця

Глазьєв - ліворуч

Росіянам за все доведеться відповісти, — так вважає політичний оглядач Кирило Сазонов, коментуючи останню заяву Сергія Глазьєва – відомого російського політика та посадовця, який є близьким до Кремля.

Мовою оригіналу:

Внезапное прозрение наступило у одного из путинских советников и идеологов. Академик, депутат и советник Путина Сергей Глазьев вдруг расколол замыслы коварного Запада.

Цитирую: «В Вашингтоне ждали и хотели нашего вторжения. Россия оказалась втянута в войну со всем Западом по американо-британскому сценарию. Нас обманули, нам внушили иллюзию нашей быстрой победы!»

Моя ты лапочка. Крепок же задним умом. Да только никто вам ничего не внушал. Это вы сами себя убедили, что имеете вторую армию мира, все боятся. И самое главное – при полном отсутствии морали решили, что сила дает вам право убивать и топтать все законы. А получив по морде расплакались и причитаете – «нас обманули, нас втянули».

Да никто жаб на болоте не трогал, а их игрища с гадюками вызывали только брезгливость. Себя вините. И готовьтесь за все отвечать…

РЕПЛІКА:

Насправді всі, хто в Україні слідкував за розвитком подій, знають, що ніякий Захід не спокушував і не зваблював росію. Сам путін – переповнений зверхністю та гординею – божевільно хотів загарбати Україну, провести в Києві парад на 9-те травня та оголосити новий Союз.

Захід просто сам не вірив в Україну, але подвиг нашого народу змінив порядок денний і змусив весь світ допомагати нам. Хоча багато хто, явно, робить це через «не хочу».

Однак, правда – на нашій стороні

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень