Народилися під щасливою зорею: чотири знаки Зодіаку, яким щаститиме весь 2024 рік

Для багатьох рік буде непростим, але Фортуна на боці цих пестунчиків долі

ТЕЛЬЦІ

Успіх буде на боці Тельців весь 2024 рік. Особливо це стосується фінансів. Важливо бути готовим ризикувати й не боятися змін. Перша половина року хороша для далеких поїздок та серйозних проєктів. Чим активніше проведете рік, тим більше досягнете. Початок року сприятливий для інвестицій та великих бізнес-проєктів, особливо січень.

Везіння супроводжуватиме Тельців до травня, це забезпечить матеріальну стабільність.

Зірки застерігають, не піддавайтеся привабливим любовним пропозиціям у середині року, тому що особисте життя може в результаті розчарувати.

БЛИЗНЯТА 

Події вируватимуть навколо Близнят. Настає час особистісного зростання та можливості розширити сфери впливу. Близнята знайдуть точку опори та покращать свій соціальний статус.

З червня нарешті вдасться реалізувати давно заплановане. В цей час буде сприятливий момент для початку нового проєкту чи відрядження.

Самотні Близнята мають усі шанси знайти другу половинку. 

КОЗОРОГИ

Перша половина 2024 року – час великих можливостей. На вас чекає зростання авторитету, визнання в суспільстві та успіх в особистому житті. Не бійтеся виявляти ініціативу і наполегливість - удача любить сміливих.

Зірки обіцяють щастя у коханні, навіть якщо воно і буде нетривалим.

Прислухайтеся до себе, щоб не переплутати легке захоплення зі справжнім почуттям.

ВОДОЛІЇ

Народжених під цим сузір'ям чекає кар'єрне зростання та успіх у суспільстві. Важливо зміцнювати відносини з бізнес-партнерами. При цьому до кінця травня краще не одружуватися і не розпочинати тривалі ділові проєкти.

Друга половина року подарує шанс на процвітання бізнесу, якщо ви діятимете рішуче. У цей час добре займатися інвестиціями.

Але не захоплюйтеся роботою, бо інакше може постраждати здоров'я.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень