«Наркомани» побили поліцейських у Квасилові. Бо у них вилучили машини

Чоловіків спіймали у стані наркотичного сп'яніння, а їхні ТЗ передали на потреби ЗСУ

За напад на поліцейських на Рівненщині затримали двох зловмисників. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

 - На спецлінію 102 учора, третього квітня, близько 21:30 зателефонував 38-річний оперуповноважений, житель Квасилова, що за місцем його проживання прийшли двоє чоловіків, влаштували конфлікт та нанесли йому тілесні ушкодження.

 

Слідчооперативна група встановила, що до квартири поліцейського прийшли двоє 35-ти та 31-річні односельчан, які хотіли розібратися, чому не повертають їх автомобілі, вилучені за керування в стані наркотичного сп’яніння іще на початку березня.

 

Поліцейський пояснив про рішення Рівненської військової адміністрації, яка у таких випадках транспортні засоби вилучає і передає на потреби ЗСУ.  

 

Зловмисники нецензурно виражалися на адресу поліцейського та погрожували. Капітан поліції намагався самостійно вгамувати дебоширів, але ті поводилися агресивно і на вимогу припинити протиправні діяння не реагували, завдавши йому удар в обличчя.

 

Дружина правоохоронця покликала на підмогу колегу, що живе неподалік. Коли поліцейські намагалися їх затримати, ті хаотично завдавали ударів у різні частини тіла, - йдеться у повідомленні відділу комунікації Нацполіції Рівненщини.

Чоловікам, яких затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання, може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Теги: кримінал
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень