У «саркофазі» у Києві знайшли муміфіковану жінку, яка загадково зникла 6 років тому (ФОТО)

Поліцейські шукають вбивцю

У Солом'янському районі Києва знайшли мертвою киянку Оксану Сивак, яка зникла ще у січні 2016 року. Тіло матері  13 лютого несподівано виявила її дочка у залитому бетоном ящику.

- Квартира розташована на п'ятому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Дівчина розбирала балкон – мав бути ремонт – і побачила довгий ящик, залитий бетоном. Від нього йшов характерний запах, і киянка одразу ж зателефонувала до поліції.

 

Вона запідозрила, що всередині останки її зниклої матері, – розповіло джерело OBOZREVATEL.

На місце події одразу прибули поліцейські. Вони, коли ящик відкрили, виявили муміфіковане тіло жінки.

За словами джерела, наразі ще не відома причина смерті Оксани Сивак. Однак, ймовірно, це було вбивство. За цим фактом поліція вже відкрила кримінальне провадження.

Загадкове зникнення

Оксані Сивак у 2016 році було 43 роки. Жінка нібито вийшла з дому 2 січня та зникла. У жовтні 2016 року її визнали зниклою безвісти. У базі розшуку МВС досі розміщені її дані.

Сусіди розповіли журналістам OBOZREVATEL, що всі ці роки квартира не стояла порожня, у ній жила донька Оксани, у якої є двоє дітей.

Подією сусіди шоковані та пригнічені

За їхніми словами, коли дізналися, що на балконі знайшли останки жінки, спочатку подумали про бабусю Римму:

- На пенсії вона підробляла в сусідній школі.

 

Померла років зо два тому, але ми нічого не знали про похорон. А ось зараз виявилося, що знайдено тіло Оксани, яка зникла кілька років тому.

За словами джерела OBOZREVATEL, жінка працювала на підприємстві, яке займалося виробництвом інструментів та обладнання для вимірювання, досліджень та навігації.

Хто саме вбив жінку, наразі невідомо. Проте, за словами джерела OBOZREVATEL, під підозру потрапив чоловік, з яким зустрічалася Оксана Сивак, – це уродженець Донецької області. Наразі його розшукують правоохоронці.

Джерело: OBOZREVAТEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень