Нардеп з Рівного обізвав Генпрокурора Луценка «facebook-прокурором»

Також він звинуватив Юрія Луценка у тому, що «ні одну справу не може довести до кінця і працює лише над власним піаром, просто намагається скомпроментувати Радикальну партію»

Юрій Луценко та Андрій Лозовий

Так відреагував нардеп Андрій Лозовий на повідомлення про те, що Генпрокуратура доручила фіскальній службі перевірити його е-декларацію. Він написав у соцмережі Фейсбук:

Офіційної заяви ГПУ досі нема. Все -на рівні чуток і домислів. Згадався Остап Вишня: "Оце вчора приїздила звiдтам молодиця, так казала, що її свекровi кум його казав, що кумова баба чула од свахи, що та сама бачила, як коноплi мочила, що нема куди через тую качву коноплини ткнути!". За моєю інформацією, це все таки правда, і є відповідні рішення "найчеснішого" Печерського районного суду.

Нардеп Лозовий написав, що нічого страшного у перевірці не бачить і покаже всі документи щодо спадщини і відчуження майна. Втім, зауважив, що було б справедливо,

щоб Генеральна прокуратура клопотала також про перевірку Генерального прокурора, який "забув", що живе у 900-метровому (!) будинку, записаному на свого тестя. Тим паче, серйозний бізнес родини Генпрокурора Юрія Луценка з'явився в ті часи, коли він очолив Міністерство внутрішніх справ. Тоді посади в структурі МВС на всіх рівнях продавалися наліво-направо, як колготки на базарі, а тендери на підряди систематично вигравали фірми з орбіти міністра Луценка. То це, скажіть, будь ласка, бізнес чи корупція?

Звернув увагу Лозовий, що рішення про його перевірку надав Печерський суд Києва, який колись Луценку присудив 4,5 року тюрми і конфіскацію майна. Тож Лозовий зробив свій висновок:

Очевидно, що Facebook-прокурор, який ні одну справу не може довести до кінця і працює лише над власним піаром, просто намагається скомпрометувати Радикальну партію (колегу Сергія Рибалку теж перевірятимуть за клопотанням ГПУ) і залякати нас. Іде вірним шляхом дєдушкі Шокіна, який вже вносив подання на мій арешт в 2015 році. І дійде туди само - з ганьбою в політичне небуття.

Нагадаємо, Андрій Лозовий розповідав журналістам, звідки у нього майно, зазначене в е-декларації і подарував хрест, який був у декларації вказаний, чоловічому монастирю. 

До речі, сайт Радіо Трек писав також про те, що Генпрокурор Луценко виправдовувався через будинок

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень