Нардеп з Рівненщини розповів чи стане брак газу на заваді очному навчанню (ВІДЕО)

Та припустив, чому Верховна Рада припинила трансляцію своїх засідань

У студії Радіо Трек ми зустрілися з народним депутатом Сергієм Євтушком, який представляє інтереси Рівненщини у Верховній Раді.

Ми говорили про виклики воєнного часу які щодня долає Україна. Сергій Євтушок родом з Сарн, а тому для нього важлива підтримка Сарненщини, яка з початку повномасштабного вторгнення тричі піддавалася ракетним ударам ворога. 

Дуже оперативно спрацювала Рівненська ОВА, міська рада Сарн. Після крайнього ракетного удару відновлювати пошкоджені будинки та зокрема Сарненську ЦРЛ почали буквально одразу.

Інші тергромади висловили свою солідарність з Сарнами. Матеріальну підтримку надіслали депутати Дубенської міської ради, також 500 тисяч гривень на відновлення Сарн надали й у Львові. Приємно, що в такий для усіх скрутний час, голови тергромад готові буквально підставити плече потерпілим громадам, - каже Сергій Євтушок.

Запитали ми Сергія Євтушка й про причини відмови від трансляції засідань Верховної Ради. Як з’ясувалося не можна їх транслювати тепер й у записі.

Зрозуміло, що в першу чергу це питання безпеки. Адже Верховна Рада це безпосередньо центр прийняття рішень. А ми неодноразово чули погрози ворога про удари по центрах прийняття рішень. Це основна причина.

 

Але є й інша сторона медалі. Не можна виключати що так від людей спробують приховати рішення, які можуть містити, наприклад корупційну складову. Українці повинні знати що відбувається у Верховній Раді і які рішення там приймають.

У розмові Сергій Євтушок озвучив, які саме законопроєкт викликають на сьогодні занепокоєння.

Також ми розпитали яка ситуація із забезпеченням України газом для проходження опалювального сезону.

Опалювальний сезон це колосальний виклик. Ми чуємо про брак газу й необхідність економії. Чи зможуть діти ходити до школи, чи садочку взимку? Тут треба спершу наголосити на питанні безпеки. Це не просте рішення, яке ухвалюватиме голова обласної військової адміністрації Рівненщини, виходячи виключно з того як змінюватиметься безпекова ситуація.

Сергій Євтушок розповів значно більше, і почути це можна у нашому інтерв’ю

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень