«Наполеонівські плани»: чи допоможе нашому аеропорту міжнародний досвід

Сьогодні до Рівного завітали експерти – представники проекту «Підтримка впровадження транспортної стратегії України»

Вони поділилися своїми напрацюваннями та рекомендаціями щодо покращення транспортної сфери в нашому місті. Щоправда, про гроші на вдосконалення мова не йшла.

Натомість, однією з основних ідей, як заявив експерт з питань авіаційного транспорту, є передача аеропортів з комунальної власності в державну. На його думку, це має вирішити багато фінансових проблем.

Також на презентації зачепили і тему залізничного транспорту. Зокрема, експерт цієї сфери вказала на явні проблеми нашої країни у формуванні логістичного наповнення залізничної дороги. Крім того, залізничні шляхи на сьогодні зношені на  80%. Відповідно, потрібні серйозні кошти, аби довести залізничну мережу до європейського рівня. Але це не єдині проблеми галузі, розповідає  Антоніна Кузьменко:

 

У нас є різниця колії. В нас різна ширина дороги і виходить, нам потрібно формувати політику переходу з широкої на вузьку колію, з української на європейську.

Зауважимо, що проект «Підтримка впровадження транспортної стратегії України» був розпочатий ще в 2010 році і повинен фінансуватися Європейським Союзом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень