Нападника на переселенку з Миколаєва у Рівному відправили до СІЗО (ФОТО)

На два місяці

Чоловіка, якого підозрюють у нападі на дівчину-переселенку з Миколаєва, суд взяв під варту.

Напад стався 18 липня. На перетині вулиць Котляревського і Чорновола навпроти гуртожитку НУВГП дівчину поранили в шию, забрали прикраси, до того ж вона заявила про нібито спробу зґвалтування, повідомляє Суспільне.

Під час судового засідання адвокатка підозрюваного розповіла, що він «усвідомив свою протиправну поведінку» та просив про домашній арешт.

 

Втім, зі слів чоловіка, він лише у жовтні 2021 року відбув покарання за статтею 152 Кримінального кодексу. Це — зґвалтування.

Тепер же підозрюваному інкримінують розбій, вчинений в умовах воєнного стану та поєднаний із заподіянням тілесних ушкоджень.

У суді прокурор Вадим Гуменюк повідомив, що нападник приставив ніж до шиї 19-річної дівчини, здійснив поріз та заволодів її золотими виробами.  

Суд став на сторону обвинувачення та призначив потерпілому два місяці СІЗО без права внесення застави.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень