Напад на аптеку у Рівному: зловмисники вкрали гроші і… три тести на вагітність (ФОТО)

Чоловіки обманули провізорку і, потрапивши всередину, погрожували їй ножем

Напад стався близько п’ятої години ранку 16 червня.

До аптеки, що на вул. Дубенській у Рівному, прийшли двоє чоловіків. Вони звернулися до 19-річної провізорки з проханням надати першу медичну допомогу.

Дівчина їм повірила і впустила всередину, оскільки нога в одного із них була в крові, повідомляє пресслужба Нацполіції області.

Погрожуючи ножем, один із чоловіків заволодів особистими речами провізорки, які були в сумці – це 134 грн, навушники та зарядний пристрій до мобільного телефону. Також зловмисник забрав із полиці аптеки три тести на вагітність.

 

В цей час інший чоловік дістав із каси гроші – загалом понад 18 тис. грн.

Після цього обоє нападників втекли через вікно.

Вже за кілька годин поліцейським вдалося їх розшукати: 34-річного рівнянина затримали неподалік місця злочину, а 36-річного жителя Рівного – аж у Хмельницькому.

Обох одразу помістили до ізолятора тимчасового тримання та повідомили про підозру.  Суд обрав обом запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави, де вони перебувають і досі.

Відомо, що зловмисники вже неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Сьогодні, 9 серпня, кримінальне провадження за фактом розбійного нападу, поєднаного із погрозою застосування насильства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаного із проникненням в приміщення, слідчі скерували до суду з обвинувальним актом. Обставиною, що обтяжує покарання є рецидив, а пом’якшувальною – щире каяття та сприяння слідству.

Між тим, обвинуваченим загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень