Намагався пограбувати та зґвалтувати неповнолітню. Майже 3 роки довелося чекати вироку

Підозрюваний подавав апеляцію

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Напад на неповнолітню у селищі Рокитне на Рівненщині стався у серпні 2018-го. Застосувавши фізичне насильство, нападник намагався зґвалтувати дівчину, повідомляє прокуратура Рівненської області.

Потерпілій вдалося відбитися, тоді чоловік вкрав у неї телефон, гаманець та золоті прикраси.

У суді, задля уникнення кримінальної відповідальності, зловмисник вказував, що у нього не було наміру ґвалтувати неповнолітню, а грабежу він взагалі не вчиняв, оскільки на той момент був в іншому населеному пункті. Однак його причетність підтвердили зібрані докази.

Вироком Сарненського райсуду у січні цього року 29-річного чоловіка визнано винним у замаху на зґвалтування неповнолітньої, крадіжці та грабежі, які вчинені повторно (ч.3 ст. 15 ч. 3 ст.152, ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України).

Підозрюваного засудили до 8 років за ґратами.

Не погодившись із таким рішенням, захисник обвинуваченого подав апеляційну скаргу, у якій просив вирок суду скасувати, а кримінальне провадження у зв’язку з відсутністю складу злочину – закрити.

Проте Волинський апеляційний суд залишив рішення попередньої інстанції без змін, а апеляційну скаргу захисника – без задоволення.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень