Намагався пограбувати та зґвалтувати неповнолітню. Майже 3 роки довелося чекати вироку

Підозрюваний подавав апеляцію

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Напад на неповнолітню у селищі Рокитне на Рівненщині стався у серпні 2018-го. Застосувавши фізичне насильство, нападник намагався зґвалтувати дівчину, повідомляє прокуратура Рівненської області.

Потерпілій вдалося відбитися, тоді чоловік вкрав у неї телефон, гаманець та золоті прикраси.

У суді, задля уникнення кримінальної відповідальності, зловмисник вказував, що у нього не було наміру ґвалтувати неповнолітню, а грабежу він взагалі не вчиняв, оскільки на той момент був в іншому населеному пункті. Однак його причетність підтвердили зібрані докази.

Вироком Сарненського райсуду у січні цього року 29-річного чоловіка визнано винним у замаху на зґвалтування неповнолітньої, крадіжці та грабежі, які вчинені повторно (ч.3 ст. 15 ч. 3 ст.152, ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України).

Підозрюваного засудили до 8 років за ґратами.

Не погодившись із таким рішенням, захисник обвинуваченого подав апеляційну скаргу, у якій просив вирок суду скасувати, а кримінальне провадження у зв’язку з відсутністю складу злочину – закрити.

Проте Волинський апеляційний суд залишив рішення попередньої інстанції без змін, а апеляційну скаргу захисника – без задоволення.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень